Löshår

Frans- och hårförlängningar •

Lösögonfransar

Utöver ett stort utbud av löshår kan vi även erbjuda fransförlängning. Vi arbetar såväl med permanenta förlängningar som semipermanenta sådana. Lösögonfransar ger dig en fräsch och pigg look utan att du behöver applicera mascara. Våra utbildade fransstylister ser till att du får en skräddarsydd look som passar din ansiktsform och motsvarar det resultat som du vill ha. De produkter vi använder påverkar inte dina naturliga ögonfransar och ger ett resultat som bör underhållas var tredje till femte vecka.

Lösögonfransar

Naturliga lösögonfransar som ger dig den look du vill uppnå

När du kommer till salongen för en fransförlängning är vi måna om att noggrant gå igenom dina förväntningar angående volym, nyans och längd. Vi erbjuder en mängd olika varianter som passar kunder i alla åldrar. När vi tillsammans kommit fram till vilken produkt som passar just dig appliceras fransarna varsamt en och en på varje enskild frans. Förfarandet gör att dina naturliga fransar kan växa i sin egen takt och när deras livscykel uppnåtts faller förlängningen av samtidigt som den naturliga fransen. Det innebär att en förlängning som du sköter om på rätt sätt är hållbar.

Vi erbjuder lösögonfransar i flerpack

Förutom att ta emot kunder på salongen kan vi även erbjuda produkter som ger volym och längd till försäljning. I vårt sortiment hittar du:

 • Flat lashes – en fransförlängning där fransen är platt istället för rund
 • Volymfransar – med tjocklekar från 0,03 till 0,20
 • Ett stort utbud av tillbehör som eyepads, lim och pincetter

Vi erbjuder lösögonfransar billigt

Oavsett om du kommer in till salongen för att få hjälp av våra kunniga fransstylister eller vill köpa hem lösögonfransar i flerpack kan vi försäkra dig om att du får produkter till ett bra pris. Ända sedan vårt företag grundades har vi varit måna om att kombinera kvalitet med låga kostnader. Till oss kan du även vända dig när du söker äkta löshår av hög kvalitet. Kontakta oss för att boka in en tid eller för att få mer information om vårt sortiment. Vi är tillgängliga via de kontaktuppgifter som du finner här på hemsidan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisörsalong i Stockholm som erbjuder extensions med äkta löshår av högsta kvalitet.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  offert@loshar.net

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en frisörsalong i Stockholm som erbjuder extensions med äkta löshår av högsta kvalitet.

Löshår.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Löshår.net kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.