Löshår

Frans- och hårförlängningar •

Äkta löshår

Välkommen till oss när du vill göra en hårförläning med ett naturligt resultat. Vi sätter in extensions och har även ett stort utbud av löshår som du kan köpa hem. I vårt utbud hittar du europeiskt Remy-hår som passar oavsett hårlängd och hårkvalitet. På salongen har vi ett omfattande lager för att säkerställa att du som kund får precis den nyans som du önskar på dina extensions. Alla produkter i sortimentet kommer från tillverkare som satsar på äkta löshår av hög kvalitet.

Löshår

Vi marknadsför kvalitativt och billigt löshår

Grunden i vår affärsidé är att erbjuda prisvärda produkter. Oavsett om du kommer till salongen för en hårförlängning eller köper hem ett clip on set kan du vara säker på att vi guidar dig till en produkt som passar dig och din stil. När du kommer till salongen börjar vi alltid med en konsultation där vi går igenom dina önskemål och ger förslag på extensions eller andra produkter som passar dig. Vi rekommenderar att du inte klipper ditt hår innan förlängning då nyklippta skarpa kanter inte ger samma naturliga resultat som ett oklippt hår.

Så tar du hand om äkta löshår

Oavsett om du kommer till oss för ett clip on set, hårträns eller nailtip ser vi till att resultatet blir perfekt. Ta hand om ditt löshår för ett optimalt resultat:

 • Om du vill färga håret ska detta göras innan löshåret sätts i
 • Skölj håret med ljummet vatten, använd ett milt schampo och gör en regelbunden inpackning
 • Använd badmössa när du badar i klor eller saltvatten
 • Du kan locka och platta löshåret men undvik direkt värme mot fästena

Löshår clips

Få äkta löshår till ett bra pris

Till vår salong kommer kunder som söker prisvärt äkta löshår. För oss är det viktigt att du som kund blir 100 % nöjd, och om du vill köpa hem extensions, hårträns eller clip ons är du välkommen att skicka ett foto på ditt naturliga hår till oss via mejl. När du besöker salongen tar vi oss alltid tid att välja nyans och diskutera ditt önskade resultat innan vi påbörjar behandlingen. Hör av dig till oss om du vill boka en tid eller vill veta mer om vårt pris för löshår.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisörsalong i Stockholm som erbjuder extensions med äkta löshår av högsta kvalitet.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  offert@loshar.net

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en frisörsalong i Stockholm som erbjuder extensions med äkta löshår av högsta kvalitet.

Löshår.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Löshår.net kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.